Снимка: БГНЕС
fallback

Олимпийската шампионка Румяна Нейкова алармира чрез Дарик радио, че от понеделник на вископланинската база в Белмекен, където се коват спортните успехи на България, няма ток.

Над 190 спортисти се отопляват и тренират благодарение на генератор, но няма топла вода. Подготовка в момента там водят освен гребци, боксьори, джудисти и доста чуждестранни спортисти.

"В момента се намираме на Белмекен, на истински натурална среда - без ток, без топло, без вода. Всъщност сме с топло, защото шефът на базата е осигурил парно, но за да имаме парно и храна, няма как да имаме топла вода. Нали се сещате как се тренира в такава обстановка. Ние сме много хора - 190 човека от различни държави, различни спортове. Лично аз се притеснявам, че се излагаме пред чужденците“, заяви олимпийската ни шампионка от Пекин 2008.

"Проблемът е от понеделник и тези, които доставят тока не взимат никакви мерки. Вече спряха да вдигат телефона. Явно за тях това е нещо нормално. Ние живеем в 21 век. Това е стряскащо, недопустимо", заяви още Нейкова.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

29

Анонимен

преди 2 години

Да стоят така белким се научат да Защото всичките там освен прости нечетящи книги са с огромно самочувствие.. ще спестя имена.Меси който е гений във футбола освен смирен добър е скромен . А тея пишман спортисти броци които нямат хал хабер представа от истинска борба и подобни на тях се мислят за велики. Отдавна бг спорта и спортисти не са за харесване.

28

На Дедо Ми Дедо Му

преди 2 години

Гребците да си палят лодките и да ходят да помагат на ЕР Юг да вдигат жиците. Гребците ще им носят стълбите от стълб на стълб, даже може основен ремонт на електропровода да направят. Жем тренировка, хем ремонт. После ЕР Юг ще платят банкета във вископланинската баз от благодарност и .... синергия ще има. Гребците, като приключат със спорта ще имат професия. Кеф ти ЕР Юг, кеф ти ЕР Север, ЕСО, БЕХ ... глей к'во става.

27

до хм от Белмекен

преди 2 години

Правим, правим, ама вече се изтощихмел От понеделник е така....Ще трябва и малко ток все пак.

fallback