Снимка: БГНЕС
fallback
Микробус с 43-ма афганистанци е бил задържан в землището на костинбродското село Бучин проход, съобщиха от "Гранична полиция", предаде bTV.
 
До залавянето им се е стигнало след получена информация за предстоящо транспортиране на мигранти към българо-сръбската граница.
 
Микробусът "Рено" е бил управляван от 56-годишен мъж, който е незаконно пребиваващ гражданин на РСМ.
 
Откритите афганистанци са регистрирани в Държавна агенция на бежанците.
 
Задържани са още и два леки автомобила с трима мъже, които са български граждани.
 
По случая е образувано досъдебно производство, наблюдавано от Районна прокуратура - Костинброд. На шофьора е повдигнато обвинение и е наложена постоянна мярка за неотклонение "задържане под стража".
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

24

Киро Х

преди 2 години

С този антипрезидент - Румен Радев и неговото марионетно правителство, наведено на глобалистите-хомосексуалисти, друго не може и да ни очаква - само бежанци, локдауни, студ, глад, смърт и мизерия! Долу Радев, долу Кирил Петков! Нека на 12-ти покажем граждаска позиция, па макар и организирана от Копейкин!

23

Фен на ДБ

преди 2 години

Това са горки бежанци от война и трябва да им помогнем с каквото можем - квартира, храна и млади български момченца, имайки предвид сексуалните обичаи на афганистанците! Нека всеки българин с момченце на около 7-8 години, който иска да помогне на бежанците, се обърна към най-близкия офис на Да България, или лично да се свърже с Радан Кънев или Христо Иванов!

22

Невидимата бариера

преди 2 години

Поредното доказателство за нашата БЕЗГРАНИЧНА РОДИНА . Тоест, няма граници . разграден двор . КПП-тата ни са като врата у полето . Който има документи минава през граничните ни пунктове . който няма - на 2м. встрани от КПП-то през съборената ограда . НАРУШИТЕЛИ НА ГРАНИЦАТА ГИ ХВАЩАТ НА 300 КМ. ОТ МЯСТОТО КЪДЕТО ЗА НАРУШИЛИ ГРАНИЦАТА НИ ....... Бааааго и Гранична Охрана .

fallback