Снимка: БГНЕС
fallback

Днес се очаква интензивен трафик и засилени полицейски проверки по пътищата в последния празничен ден.

Полицейското присъствие по възловите участъци ще бъде засилено, като ще се следи за шофиране с превишена скорост и за употребата на алкохол или наркотици.

"Пътна полиция" призовават шофьорите да плануват внимателно пътуването си и да не го отлагат за последния момент. Както и да се информират за ремонтите по пътищата в страната.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Мен

преди 2 години

До АнонименМа кореняци, вместо да си продавате копторите за по 2500е на квадрат на разни ***, дръжте си ги и така няма да се налага да се бутатате с тях. Манастирски ливади бяха супер за парк, вие си построихте гето. Кв. витоша от вилна зона пак същото сътворихте. После все някой друг виновен. Всъщност разбирам ви. В цялата с кратка история София няма нито една знакова сграда построена от софиянци.

13

Анонимен

преди 2 години

Завръщането вече се е състояло, вчера не можеше да се размине човек по витошка. Дори по празници вече София не е спокоен град, като нападнати от скакалци сме. Не знам кок се оплаква от криза като се пръскат магазини, кафенета и тн. На дюнерите дори имаше опашки вчера!

12

Анонимен

преди 2 години

Интересен парадокс е,че тези които целият им животец минава в лежане, схеми, далавери, драпане на макарите и чакане на двадесетте заплатки на младини,нищо полезно и смислено не свършили по време на живуркането си, казват на хората,кой,как да си планира времето.

fallback