Снимка: БГНЕС
fallback

Експлозия е избухнала в апартамент в Пловдив, докато двама мъже са изготвяли самоделни пиротехнически средства, гласи първоначалната информация.

Незабавно към адреса на ул. „Зайчар” са били изпратени екипи на полицията, пожарната и Спеша помощ. Инцидентът е възникнал в жилището на двама 46-годишни мъже, които подготвяли самоделни пиротехнически изделия.

Единият от мъжете е откаран в болница. Все още не е ясно какво точно е неговото състояние, съобщава Нова тв.

При взрива са били избити прозорците на апартамента. Има и материални щети по обзавеждането.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 2 години

Едно хубаво стъклено оченце протеза върви по 1500 лева

37

до 40

преди 2 години

Така е. А съседа отдясно където терасата е остъклена викаше Миткоо..Митко, покажи се! Никой не се показваше.Видя ми се цяла вечност. По едно време се мерна гладата от отворена врата на терасата на единия брат и бързо се скри. Помислих, че е от шока. В това време съседа от другия блок ми каза, че са известни с пироманията си. Аз живея малко по- надолу зад църквата и не ги познавам лично.Но този блок е на 30-40 метра от III-то РУ. Те ги знаят от полицията всички със самоделките, но не ги наказват.

36

Анонимен

преди 2 години

Ха сега деца кажете де са му ръцетеДзън, дзън, дзън, дзън,дзън Де са му ръцете....Сега да си харчат спестените пари от фойерверки за операции и лекарства. Те хората не случайно са измислили специализирана техника.

fallback