Снимка: БГНЕС, архив
fallback

Натоварено с дървен материал ремарке на камион се е ударило в къща в Белица, съобщи кметът на общината Радослав Ревански за БТА. Инцидентът е станал днес в следобедните часове. Нанесени са сериозни материални щети, но няма пострадали хора, коментира кметът на Белица.

На място е имало полицейски служители, които да изяснят причините за инцидента. От общината са ограничили само в едното платно движението по улицата, на която е станал инцидентът. Целта е да се ограничат вибрациите в близост до къщата, посочи Ревански.

Все още не е ясно колко души обитават ударената от ремаркето къща. До момента общината не е потърсена за помощ за настаняване, каза още кметът на Белица. В момента се прави оглед на къщата, но предстои обстойно да се оцени състоянието на сградата, допълни Ревански.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Неочаквано тъп

преди 2 години

Бракониерите, долни ***. Изсякоха всичко къде какво може. Ако имаме закони, дървата се отнемат, камиона се конфискува, пълна проверка на тази "фирма" отнемане на правомощията за шофиране за 1г.глоба в най големия размер за застрашаване живота на обитаващите хора в къщата, пълно възстановяване на нанесените материални щети. Из...... ди.

13

Пешо тракториста

преди 2 години

До Васко Далаверата .... Колегата ти не е никакъв колега ...Той просто е един бракониер , крадец на дървен материал или по-точно дърва за огрев...Господ си знае работата ...

12

Анонимен

преди 2 години

Подтрадалата жена не била чувала да има друг инцидент с камион врязан в къща. Но в с. Розовец община Брезово имаше преди много години такъв инцидент. Хората дори бяха в къщата. Камионът се спуснал по стръмната улица и не успял да вземе завоя. С години нямаше ремонт. Така е не се разбра какво стана с онези хора.

fallback