Снимка: БГНЕС
fallback

Бившият финансов министър Владислав Горанов е влязъл в граничен пункт "Калотина" с автомобил BMW X7 в посока Сърбия снощи около 18:30 ч., съобщава БНТ. При граничната проверка се оказало, че автомобилът, който Горанов управлява, е обявен за издирване.

Вписването в масивите било извършено от Русия. Граничните служители уведомили Горанов, че има проблем с колата и го помолили да отбие и да изчака за детайлна проверка. Той, обаче, направил обратен завой и се върнал във вътрешността на страната.

Няколко часа по-късно с друга кола и в компанията на собственик на голяма фирма за автобусни превози Горанов отново се върнал, преминал през граничния пункт и напуснал страната към Сърбия. Според документите, издирваният автомобил BMW X7 бил лизингов, а като ползвател бил вписан Горанов.

Полицията в момента издирва колата. От МВР потвърдиха за "По света и у нас", че извършват проверка за засечен автомобил на граничен пункт, който е вписан в информационните масиви като издирван и за неподчинение на полицейско разпореждане.

Не потвърдиха, но и не отрекоха участието на Владислав Горанов в случая. Проверяват се и действията на граничните полицаи, които са пуснали Горанов да излезе от страната при повторното му преминаване през граничния пункт.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

321

Анонимен

преди 2 години

Tя автомафията дето ги клонира колите е на ГЕРБ.Всичко ще кажат за да го оправдаят.Или някои си мислят,че това е някаква организация без да е свързана с властта?Няма такава!Във всяка престъпна група има поне ченге,което пее където трябва.Винаги се знае на кого е колата която клонират,ВИНАГИ!Случайности няма!

320

ПроСоТо

преди 2 години

Хареса ми забележката на колегата /322/..Абсолютно е прав-така нареченото "МВР" отдавна НЕ е ЕДНА структура !..Както всичко останало,и то се е разпределило м/у "Бардзини","Таталия","Дон Боколоне" и други..Та Горанката не случайно е избрал времето за преминаване..Но явно нещо се е объркало..Разбира се,не фатално за него..

319

Истукан

преди 2 години

Избягал е Горанов в чужбина. Трябвало е да го задържат на граничния пункт и право в пандиза. Гласи се да бяга в чужбина и Бойко Борисов. Граничните служби да са на щрек. Тези хора трябва да лежат най-малко 30 години в затвора.

fallback