Снимка: Bulgaria ON AIR
fallback

Точно в деня, в който официално бе открит сезонът в Банско, катастрофа затрудни придвижването на автомобили към курорта, предава Bulgaria ON AIR.
Oще по темата


Товарен автомобил на куриерска фирма излезе от пътя Симитли - Банско. Заради това движението бе спряно до изтегляне на возилото. Това предизвика големи опашки от автомобили, които се бяха отправили към Банско.

Инцидентът е станал към 8:30 ч. сутринта на спускането от най-високата част на прохода "Предел" в посока Разлог. Няма пострадали. Водачът е обяснил, че е заспал зад волана.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Щирлиц

преди 2 години

Гумите на този товарен автомобил са произведени преди:1)една година,2)десет години.Моля да ни информирате,за да няма коментари,че шофьорът е заспал,а чорбаджията естествено е невинен.

2

Тираджията

преди 2 години

Когато от дискотеката отиваш на работа,така става.Радостната новина е че шефа му е министър на транспорта и ще купи 2 нови камиона

1

Гошо

преди 2 години

Силно трябва да бъде ограничен тонажа и размера на камионите по някой то районите на България Там е планина Какво се завира тоя ТИР там и то зимата Еконт могат да си превозят пратките и с два по малки камиона

fallback