Снимка: БГНЕС
fallback

Двама души загинаха при пожара в блок в благоевградския квартал "Струмско" в петък вечер, съобщава БГНЕС.

Възможно е обаче да има и трета жертва.

Oще по темата
Огънят е пламнал в апартамент на 7-ия етаж, като жилището е на самотноживеещ мъж.

Целият вход беше обгазен, като бе извършена спешна евакуация на живеещите там от екипи на пожарната. Сред евакуираните бяха и бебета близнаци на 1 месец и тяхната майка.

Жертвите са мъж на около 40 години и жена на около 60. По първоначални данни те са живеели в апартаменти до горящия, като вероятно са се опитали да избягат по стълбите и са се задушили.

До късно снощи не беше ясно къде е собственикът на опожарения апартамент и дали е бил вътре в него. Съседите разказват, че той не напускал дома си, което може да го превърне в третата жертва на огъня, съобщава Нова телевизия.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

До 17

преди 2 години

Има причина да не ги застраховат и тя е изключително повишен риск от щети. Този греди никой не знае колко са наядени от дървояди, прогнили от течове и т.н. Греди на 70+ години.А това, че някой се е отървал от маломерната пещера на партера за 2000евро на квадрат - евала, един здраво мислещ човек, за разлика от слабоyмника броил тези пари.

14

До Ц-13

преди 2 години

Ако не можете да плащате за чистачка и други общи разходи, значи не може да си позволите да живеете в тази сграда. Отдавате апартамента под наем или го продавате (сега е изключително изгодно) и с парите отивате на място, където няма да ви искат пари за чистачка и други общи разходи - примерно къща, каравана, фургон, палатка, пещера и прочие. Това, че вашата пенсия е ниска, не би трябвало да е причина останалите хора да тънат в мизерия.

13

Митака

преди 2 години

До Киру ГлъвътъРадев е президент 5 години и то само с представителни функции!Служебното правителство управлява 7 месеца!Бойко Борисов управлява 12 години и суматилъка заеми потроши! Така, че глъвъ ли си без глъвъ ли си аритметиката ти не излиза. Това което причини Боко и тайфата му на народа и държавата не могат да се оправят и за 120 години.Генерала от ВВС Румен Радев е най-достойният президент на България! Чест!Толупа е най-престъпният премиер на България.

fallback