Снимка: БГНЕС
fallback

Автобус, пътуващ по линията Силистра - София, и ТИР в посока Силистра, са се сблъскали челно на разклона на селата Коларово и Зафирово.

Трима са ранените, като един от тях е в по-сериозно състояние. Насочени са към болницата с фрактури на крайници, съобщават от полицията.

Шофьорът на тежкотоварния камион е на 48-годишен. 36-годишният водач на автобуса е със счупен крак, а по първоначални данни други двама пътници – мъж и жена, са по-леко пострадали.

Извършва се оглед на местопроизшествието и се очаква специализирана техника, която да издърпа машините и да освободи пътя, който е затворен. Има обходен маршрут през селата Ситово - Босна - Сокол и Зафирово.

Сигналът за катастрофата е получен в 05.45 часа. По първоначални данни лоши метеорологични условия и непочистен път са причините, довели до произшествието, уточнява БНР.

Снежната покривка в Силистренско е 2-3 сантиметра, като на места в района на Тутракан достига и до 10 см.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Анонимен

преди 2 години

Щом при 3 см сняг се удрят направо са я втасали. От 40 години съм по пътищата на Европа Бг а по бай Тошово време и в Азия. Да се ударят челно тези трябва да са големи шафиоре. Тези ако ги пратят в Азия където пътищата са затрупани от пясък а пясъчните бури скриват всичко ще се изпотрепят.. Вече имам страх когато се разминавам с днешните каруцари. Влизат в завоите като камикадзета. Нямат чувство за дистанция и режат завоите като че ли се опитват да ги изправят. Когали ще влезне някой под Тира

4

Анонимен

преди 2 години

Сега коя беззащитна жена с рено ще обвинят некадърниците. Тези трябва да останат без лиценз за транспорт. Вече чекмеджан старият строящ сикаджия го няма да им прикрива схемите,така че чегъртача да ги подхваща.

3

EXX

преди 2 години

Какви зими имаше едно време в Силистренския край...истинска зима

fallback