Снимка: БГНЕС
fallback

Военни от Военноморския флот варят около 150 литра рибена чорба на полева кухня в центъра на Бургас. Тя е предназначена за раздаване безплатно на гражданите на града по случай патронния празник на морския град - Никулден, съобщи bTV.

Чорбата тази година се прави от два вида риба - скумрия и чернокоп.

В други години вътре се е слагало до 6 вида риба, но тази година рибата в морето била малко. Ще има и печена риба, която също ще е безплатна за гражданите. 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

"ГОЛЯМ ПРАЗНИК&

преди 2 години

ВОЕННИТЕ ВИ ВАРЯТ РИБЕНА ЧОРБИЦА.....ЗА ОПРОЩЕНИЕ НА ФИГУРАНТА И ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ОТ ДС/БКП....ХА,ХА,ХАААА.......АПНИ СИ ,БЕ....

10

ПроСоТо

преди 2 години

Хм!....Днес е един голям Празник-Честване на св. Николай Чудотворец...В Храмовете се чете Света Литургия,хората "масово" /извинете за израза/ подготвят рибното блюдо съгласно традицията,но ТУК някакси се правят на "утрепани" :-НИТО ДУМА за тоя Празник!..Дори и в тая МИЖАВА статия НЕ е упоменат повода,по който "военни раздавали рибена чорба"!!!!!!..А и "Гуглата"..."Селибрейтинг..ПИЦАТА"!!!...Е,както би казал Карата:-АШКОЛСУН!

9

Хохохоооо...

преди 2 години

СВИКВАЙТЕ С ЧОРБАТА И ЧЕРПАКА НА ФИГУРАНТА, ЩОТО ЯКА ПРОМЯНА ВИ ЧАКА..... У ЧОРБАТА ПОСЛЕ МОЖЕ И ДА НЕМА, РИБА И МЕСО..... А САМО ВОДИЦА... ХАХАХААА....

fallback