fallback

Софийската градска прокуратура разследва служебния вътрешен министър Бойко Рашков.

В регистъра на Софийския административен съд има дело с ищец Софийската градска прокуратура и ответник Бойко Рашков. Входящият номер е от 22 ноември.

Според медийни публикации държавното обвинение е поискало разкриване на данъчната и осигурителна тайна на силовия вицепремиер. Пред БНР от прокуратурата обаче отрекоха да има такова разследване.

В началото на юни, след като Рашков изнесе информация, че прокуратурата бездейства по проверки за имущественото състояние на магистрати и политици, срещу него започна атака за имотното му състояние. Тя дойде от ГЕРБ, които попитаха как той се е сдобил с конкретни имоти, припомня Bulgaria ON AIR.

Вижте подробности във видеото!
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Кико

преди 2 години

До сега милиционер не е осъден,така че спокойно!

50

Анонимен

преди 2 години

Народен съд и линчуване на тия мутри

49

Бай Иван 2

преди 2 години

Ха ха ."Ама бие какво си мислите бе?", /Велко кънев/ Какво си мислите че змията така лесно ще се даде да бъде смачкана.НаивнициТия са откраднали милиарди и няма дасе дадът лесно .Ще има компромати,дела/съдебната система са си я купили отдавна/ , ще има и какво ли не още.Дори си мисля и за физическо премахване.Няма да се спрът пред нищо.Още не се чувстват достатъчно застрашени.Дано успеем да ги преборим.Първо да махнем корумпираните прокурори и съдии, пък после всеки по реда си.

fallback