Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Виждам огромната прилика с това, което стана с нашите деца. Това сподели Георги Манзаров, баща на Юлиян Манзаров, загинал при инцидента в река Лим заедно с още 11 деца от Свищов по повод днешната трагедия на "Струма".

Oще по темата
Манзаров коментира пред БНр, че приликите са в това, че някой не си е довършил работата и идва критичната точка, когато се случват тези катастрофи.

"Голяма прилика има в това, че в тъмната част на денонощието са се случили - пътниците са спали и не са имали шанса да реагират", посочи той.

По думите на Георги Манзаров причината за катастрофата в река Лим е била установена, защото е имало възможност автобусът да бъде изваден от водата и подложен на експертен оглед, а след пожара на магистрала "Струма" може би няма да има запазени улики, които да доведат до изясняване на случая.

"Организирали са екскурзията от Скопие, знаят, че преминават през България. Туроператорът знае, че няма право в тъмната част на денонощието да се превозват деца. Трябвало е да си организират така прехода, че по светло да преминат през България и по тъмно да влязат в Северна Македония, ако там няма такъв закон. Институциите, които отговарят в България, не са ги спрели да кажат, че при нас законът е такъв, щом превозват и деца. Такива неща се натрупват, натрупват и се стига да това нещо. Сега и да намерим виновника - какво, ще върнем ли хората", коментира още той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

26

Iordan ivanov Douser

преди 2 години

EKSPERTS MUST TO SEE CAR TERROR ANTI USA FROM YESTERDAY!!Водача е видимо обемно обсебен. Да се тества и за пси активни нарко спец добавки..МАсовия убиец обсебил водача се вижда перфектно като голям аномално активен обем около автомобила.. Експерти внимателно да огледат видео филми от движещи се с особенно висока скорост автомобили. вкл над 160 - 200 км в час. Водачите са обемно проникващо обсебени от ХОЛГРАМНИ ОРЪЖИЯ . продавани с полицейски рекет в България.НА база НЕЗАКОННИ НАРЕДБИ .

25

JJIvanov GEolog

преди 2 години

Ekspers /Експерти да огледат видео репортажи с убииства и катастрофи. В над 90% от случаите ИМА ОБЕМНО ОБСЕБВАНЕ ОТ МАСОВИ УБИИЦИ ВКл през дигитално холограмни оръжия ,камери и екрани..Вижда се ясно холограмен обем около водача.Въпреки писмени предупреждения продължава терора с остро вреден пресканиращ ЕКРАН монтиран срещу центъра на ЛОВЕЧ на сградата на община ЛОВЕч.Уврежда голям обем пред него до над 290 метра. Всички облъчени получават трайни увреждания..

24

JJIvanov Geolog

преди 2 години

ЗАКОНА ИЗРИЧНО ЗАБРАНЯВА ЛЕПЕНЕТО НА ПРЕДНИ СТЪКЛА НА ОТВЛИЧАЩИ ВНИМАНИЕТО НА ВОДАЧА ЛЕПЕНКИ ВКЛ:ЖЕстоко вредни са холограмни оръжия лепени на предни стъкла. Вижте нагло престъпни холограмни оръжия вкл маскирани като :Винетки,застрахователни стикери и стикери за технически прегледи.МАсови убиици ползват обемно проникващо обсебване на водачи през холограмните оръжия..Вижте убииството на МИлен Цветков. Водача на AUDI е обемно обсебен видимо от холограмно оръжия с БЛОК СЪЗНАНИЕ>>

fallback