Снимка: Pixabay
Времето днес ще бъде с променлива облачност, но няма да има валежи. Ще духа слаб до умерен запад-северозападен вятър, а с него ще проникне и по-студен въздух. Минималните температури ще бъдат между минус 1 и минус 2 градуса. Преобладаващите максимални температури ще са между 9 и 14 градуса, в София около 10, сочи прогнозата на НИМХ.
 
Над Черноморието също ще има променлива облачност. Не се очакват валежи. Ще духа слаб северозападен вятър. Максималните температури ще са 11-13 градуса. Температурата на морската вода е 13-14. Вълнението на морето ще бъде 2 бала.
 
Над планините също се очаква променлива облачност. На отделни места по най-високите части ще превали слаб сняг. Ще духа умерен до силен северозападен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 6 градуса, а на 2000 метра - около 0.
 
В петък се очаква да бъде ветровито, с променлива, но и по-значителна облачност. Дневните температури ще се понижат и ще бъдат между 7 и 12 градуса. През почивните дни се очаква да преобладава слънчево време. Дневните температури ще се повишат и ще станат между 10 и 15 градуса, в недела - малко по-високи. В планините ще е слънчево. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase