Снимка: БГНЕС
fallback
Кметът на Сандански Атанас Стоянов късно снощи беше пуснат от ареста, след като беше задържан в края на изборния ден по подозрение за търговия с гласове. Прокуратурата не му повдигна обвинение, съобщи bTV.
 
Атанас Стоянов днес се върна на работа. Служители на общината го посрещнаха с аплодисменти. Той заяви, че е бил "натопен" и уточни, че откритото в колата му не е негово.
Oще по темата
 
"Оказах пълно съдействие на проверката на полицията. В хода на нея учудващо за мен в колата ми бе намерена чужда вещ, с която нямах нищо общо. Плик, в който се оказаха определена сума пари. Тази проверка продължава все още. Според мен тя е меко казано странна и целенасочена. Само във вчерашния ден в полицията са извикани около 120 души, които са били в списъците. От тях нито един не е потвърдил съмнението, че съм въздействал с някаква материална облага за гласуването за определено лице или партия", заяви Стоянов.
 
Той е категоричен, че ще търси правата си в съда във връзка с ареста, който според него е незаконен.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Anonimen

преди 2 години

Не му вярвам.

33

Анонимен

преди 2 години

Ето ви нагледно пример за двойният аршин на гешефтурата. Върнете се няколко години назад в деня, когато в сърцето на София, пред Спортната палата зрелищно бяха арестувани кметът на столичния район Младост Десислава Иванчева и нейната заместничка Биляна Петрова. Доказано бе, че двете са били изведени от автомобила и веднага вкарани в сградата, така че да не могат да виждат какво се внася и изнася от колата, с която са пътували.

32

бай Вълчо от Хисара

преди 2 години

Тоя напврави ме разби.! Намерили му 2425лв. в жабката на колата.Как са броили полицаите си е тяхна работа. Но ,ас обаче смятам:350лв. обяд на 2 колеги и 4 колежки.450лв. за оркестъра150лв. бакшиш на певицата50лв. телешки пържолки на кучето/ задължително според виден гражданин от Банкя/----------------Дотук 1000лв.1200лв. за цветя и бъдещ банкет след изборите200лв. за балони и торта на любовницатаОстават някакви си 50лв. които ще ги дари на местното читалищеПрав си е кмета!Невинен е

fallback