Снимка: Pixabay
fallback

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде предимно облачно и мъгливо. Разкъсана облачност и по-добра видимост ще има над планините. Почти тихо с минимални температури между 0° и 5°. Утре ще преобладава облачно време и на места ще има слаби валежи от дъжд. Ще се появи до умерен североизточен вятър и с него ще прониква студен въздух. Максималните температури ще са между 7° и 12°, малко по-високи в крайните югозападни райони, прогнозира дежурният синоптик от НИМХ пред БТА.
 
Над Черноморието ще е предимно облачно и на места главно по южното крайбрежие ще превалява слаб дъжд. Ще духа умерен север-североизточен вятър. Максималните температури ще са 12-14°. Температурата на морската вода е около 14°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала, вечерта ще се усили.
 
Над планините облачността ще е по-често значителна. На места слабо ще превали. Почти без валежи и с повече слънце ще е над масивите от Югозападна България. Ще духа умерен източен вятър. Максималната температура на 1200 метра ще е около 8°, на 2000 метра - около 2°.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

1

Winter is coming

преди 2 години

Оправете си дограмата и няма да ви "прониква студен въздух".

fallback