Снимка: БГНЕС
fallback

12-годишно момче от Велинград е открито мъртво върху метален електрически стълб с високо напрежение. Детето е от квартал Анезица, обяви говорителят на пазарджишката полиция Мирослав Стоянов пред БНР.

Около 16 ч. на телефона за спешни повиквания е получен сигнал в Районно управление - Велинград за това, че от метален електрически стълб от високо напрежение виси безжизненото тяло на дете.

Незабавно към мястото са били изпратени екипи на районната служба „Пожарна безопасност и защита на населението“ във Велинград, автопатрули на районното управление, дежурна група на районното управление, както и линейка на Спешна помощ.

Потърсено е и съдействие на електроразпределителното дружество, което да спре временно електричеството, за да може тялото да бъде свалено.

Според първоначална информация става въпрос за инцидент с високо напрежение.

По случая има образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 2 години

"Тяло на дете е открито..." Га че ли онова, което си е отишло (Душата му) е баш детето, а не заедно с тялото.... Га че ли, ако е живо, ще намерите Душата му, ще я видите, пипнете и прочие.... Абе упржнения по философия на журналята, пфуу.........

17

Браво на вас!

преди 2 години

80 % от коментарите сте изтрили. Само това е достатъчно, за да се досетим какво е отношението на българите към подобен род "инциденти" с участието на този етнос. И пак да повторя - не става въпрос за инцидент, а за престъпление - кражба на ток, който ние плащаме! Май сте забравили, че кражбата на ток е криминално деяние!

16

Анонимен

преди 2 години

До 74 Ниско напрежение - 220 - 380 V, средно - 6-20kV, високо - над 20 kV. Има електропроводи за далечни разстояния 220 kV и повече, тъй като п отози начин са по-малки загубите.

fallback