Снимка: БГНЕС
fallback
Родители и учители се готвят да излязат на протест срещу тестването на децата за COVID-19. Шествия се организират в 10 града в страната.
 
"Тези тестове, срещу които протестирам, нямат медицинска обосновка, защото дават резултат след 5-6 дни. Това значи, че, когато има позитивен резултат, детето вече е разболяло всички останали. А това се явява условие, при което децата да учат в училище. По закон това е недопустимо", заяви пред Нова тв Яна Шишкова, преподавател по китайски.
 
Шествието в София ще тръгне от НДК в 15:00 часа, ще мине през Министерството на здравеопазването и ще продължи към Министерския съвет.
 
 
 
 
 
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

104

Коприва

преди 2 години

До 113. В грешка си, това е от "новата наука". Нови врианти на патоген се развиват при продължително подтискащо, но не унищожително въздействие. Така е и при бактериите и за това има изискване да се изпие цялото количество предписн антибиотик, дори да се чувстваш здрав. Предполага се, че това ще унищожи всички бактерии. Нововаксинираните в сегашния случай са крайно уязвими между дозите, водят се неваксинирани, че и сертификати им раздават. Ваксината не ги предпазва от заразявне. И заразата върви

103

има вариант

преди 2 години

Ами ,че които родители не искат да тестватдецата си ,нека децата им да си седят в къщи и да учат.

102

Анонимен

преди 2 години

За онлайн обучението са дадени пари - за компютри , интернет и какво ли не още . Трябва да се оползотворят и оправдаят . Така че онлайн в България продължава , за съжаление

fallback