Снимка: БГНЕС
fallback
Две групи от по 7 и 8 мъже, които са библи без документи за самоличност и представящи се за граждани на Афганистан, са задържани на територията на област Стара Загора".
 
Първият сигнал е бил подаден към 08:10 ч на 26 октомври в РУ Полиция Чирпан. Дежурните униформени са установили че по трасето на АМ "Тракия" се придвижват 7 млади мъже. Групата е била задържана за срок от 24 часа.
 
Малко по-късно е получен втори сигнал за друга, осемчленна група младежи, които вървят по пътя между селата Богомилово и Ракитница, образувани са преписки. Нелегално влезлите в страната чужденци в СДВНЧ- Любимец.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Анонимен

преди 2 години

Има комадировани полицаи за помощ ,но явно там ги пропускат ,а ги ловят вътре защото могат да го настанят ,а на границата да ги върнат

7

Анонимен

преди 2 години

Граница няма, това го разбраха и децата от 1-ви клас. Всеки си минава кой както и когато пожелае. Горски ходят да ловят мигрант, смях. Станахме за смях пред цяла Европа.

6

ТЪПАЦИ !

преди 2 години

ваксиниране e най-малкия проблем тука, другари селяни ... по-сериозния проблем е, че ще ги сложат НА ВАША издръжка, вие ще ги храните, а пък те ще ви крадат, бият и ****, а вие само ще мълчите, защото така казва Брюксел.

fallback