fallback

Във Видин излязоха на протест срещу новите COVID правила. Според хората въвеждането на "зелен сертификат" е дискриминационно и нарушава правото на избор.

Въпреки че кметът на Видин беше издал забрана, протестът се проведе като мълчалива разходка в центъра на града, предаде Bulgaria ON AIR.

"Те не ти го казват директно, но те принуждават дискриминационно със "зеления сертификат" да се ваксинираш. Това означава, че ти вече не си свободен човек, а си роб на този, който вкарва една експериментална течност в тялото ти", каза адвокат д-р Виктор Костов.

"Хора умират и след ваксините. Има деца, които трябва да се ваксинират, но не искат", коментира Юлия, която е жител на Видин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

57

Само питам

преди 2 години

Останаха ли хора от хубавия мат'рал във Видин?

56

ББ

преди 2 години

платени,примитивни...дпс-гроб активисти ще са,демек те са "свободни"да разнасят зарази,да ,убиват невинни българи,Народа ни да им плаща здравето и лечението...щото тоя не си е зарабитил цайсите с които се пъне...това е нелепо...ако не е трагично...щях да се смея,добрата новина е че пиивски и борисов...вече не са фактори...хората ги прозряха и ги подиграват...пеевски срещу САЩ...приятели...Садам...Кадафи...бин Ладен...опасна игра е...проблема е ,че замесва България!България не е дпс-гроб!!!

55

Алекс

преди 2 години

Неслучайно Видин е най-пропадналия град в държавата.

fallback