Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Шофьор блъсна и уби велосипедист в Пазарджик. Трагичният инцидент е станал около 20.00 часа в четвъртък на ул. "Петър Бонев", близо до кооперативния пазар на кв."Ставропол", в Пазарджик, съобщи говорителят на Областната дирекция на МВР в града Мирослав Стоянов.

Младият водач на немско возило не е забелязал човека с велосипеда и го е ударил с колата. Смъртта е констатирана от екип на Спешна помощ. За времето на огледа на местопроизшествието е спряно движението по пътната лента, предава "Монитор".

От полицията апелират да се внимава при шофиране, поради намалена видимост и мокри пътища, които възпрепятстват реакцията на водачите. Пешеходците трябва да пресичат само в района на пешеходните пътеки, поради ограничената видимост, допълниха от полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 2 години

Растата, защо така нищо не си разбрал и пишеш дивотии?

16

Растата

преди 2 години

До ком. 18, страшна логика извади, ей. Значи, ако се движиш с 80 км/ч покрай някое училище, е по-малко вероятно да бутнеш дете, отколкото да се движиш с 30 км? Според твоите разсъждения е така, щом по-ниската скорост увеличава вероятността за ПТП. Е поради такива виждания, като твоите, културата на шофиране в България няма как да се подобри.

15

Анонимен

преди 2 години

По един предишен закон максимално разрешената скорост в населено място беше 60 км/час, но веднага след като я понижиха на 50 км/час, катастрофите се увеличиха в населените места и станаха по-малко извън населените места. А познайте защо стана така.

fallback