Снимка: БГНЕС
fallback

За трети пореден ден жителите на Стара Загора излизат на протест след като три момичета бяха пометени от млад шофьор в града.

Oще по темата

В петък 18-годишен шофьор с едва четири месеца стаж зад волана, но вече залавян с нарушения, загуби контрол над автомобила си след дрифтирани и удари силно три момичета, едно от които е с опасност за живота и ампутиран крак.

Хората недоволстват срещу нераглaментираното шофиране с висока скорост по улиците на града. Тази сутрин протестиращите се събират пред КАТ с настояване за по-засилен контрол на контролните органи.

Жителите на града настояват за безопасни улици да бъдат взети мерки, защото оказва се, че пробелмът с дрифтирането в Стара Загора е голям и въпреки подаваните многократно сигнали няма предприети мерки от страна на институциите.

В същото време снощи в центъра на Стара Загора отново имаше катастрофа, при която загина мотоциклетист. Шофьорът на лекия автомобил, блъснал моториста, е избягал от местопроизшествието, но по-късно е задържан.

Пострадала е и пешеходка, която се е движила по пешеходна пътека.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

предложение

преди 2 години

Ако знаете къде дрифтират по вашия край опънете им някоя вечер от ония приспособления на КАТ с шиповете за спиране на нарушителите, може и саморъчно направено.

19

Анонимен

преди 2 години

Стубела..от нашите ребята!

18

Анонимен

преди 2 години

Е, добре де, с какво българската съдебна система и МВР му показахте на тоя кеуеш, че ако продължава така, ще лежи дълго да топли нара? Със пускането на дрогирания убиец на Милен да се прибере у дома ли!? С какво? Вчера един мамин въртеше гуми във Варна на кръгово и изпусна колата и се качи на тротоара. С КАКВО!?

fallback