Снимка: БГНЕС
fallback

Откриха труп на мъж в близост до УМБАЛ-Бургас, като мястото е отцепено, съобщиха от МВР, цитирани от "24 часа". Извършва се оглед, като засега не е ясно дали става въпрос за убийство или смъртта на мъжа е настъпила вследствие на заболяване.

Мъжът е бил клошар, който е спял в горичката край болницата. Снощи се скарал с друг бездомник, с когото пили алкохол и се сбили. После обаче двамата се помирили и заспали. По някое време клошарят се събудил и поискал вода. Рано сутринта опонентът му установил, че е мъртъв  и позвънил в полицията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Ммм

преди 2 години

Добре, че не е в болницата че тогава щеше да е странно.

13

Друга версия

преди 2 години

Някой пациент от местната болница, след като е разбрал, че ще бъде включен в статистиката за "жертви на ковид" за следващия ден, е опитал да се измъкне, но не е стигнал далече.

12

Анонимен

преди 2 години

До1. Модела ни е Руски, въведен от симпатизанти на азиатската тоталитарна държава. Това са М. Манолова със наредбата за ЧСИ/ ЧАСТНИ СЪДЕБНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ/ Защитници на корупцията " московското " право. Празното говорене в НС. К. НИНОВА. Р. ГЕЧЕВ. Р. Офч. и много други. Такива изхвърлени на улицата гъмжат в Москва. Столицата най богатите олигарси. На много клошари и работа да им се намери на часа ще ги излъжат. Няма институция която да ги защити.

fallback