fallback

Собственици на заведения в Благоевград съобщиха за полицейски произвол. От Сдружението на заведенията са изпратили до Bulgaria ON AIR видеоклип, на който се вижда как полицаи задържат хора пред заведение в града.

Според заместник-председателя на съсловната организация Марин Сотиров, на клипа се виждат хора, които са стоели на тротоара пред заведението след 23:30 часа снощи и са били задържани от органите на реда. От полицията в Благоевград са заявили, че има наложен вечерен час от 23:30 часа и никой не може да бъде навън по това време.

Също така са заплашили собствениците на заведения, че няма да могат да работят, ако не спазват противоепидемичните мерки .

"Настояваме за дисциплинарно уволнение на директора ОДМВР – Благоевград и наказания за всички замесени. На полицейски терор са били подложени в съботната вечер клиенти, собственици и управители на заведения в Благоевград", заявиха от СЗБ и БАЗ.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

ммм

преди 2 години

Вчера, 19 септември 2021 г. бях в Тутракан и уви, няма нито едно работещо заведение! Нито едно. Добре, че хапнахме рибена супа в едно страхотно заведение до брега на Дунава.

29

Коментар

преди 2 години

Пияндурски истории!Щом като Алито саботира държавата и не ще да спазва наредбите като другите как иска да се действа?Да обясни

28

Гроби Таласомо

преди 2 години

Не бива да се забравя, че съветниците на Радев, Узунов и Копринков също, както гербажиите са една милиционерска хунта и то жестока милиционерска хунта! Лично съм изпитал на гърбът си, действията на хунтажиите на Узунов! Така, че силовите органи ще са още по-репресивни и от времето на Бойко. Просто, милиционери, сър! Затова е време да се отървем и от шапкара Радев след 2 месеца!

fallback