Снимка: архив, БГНЕС
fallback

Жители на Айтос ще блокират отсечката до кръстовището, където при тежка катастрофа в понеделник загинаха баща и двете му деца, а 17-годишно момче е тежко ранено, предаде БНР.

При инцидента тежкотоварен камион блъсна кола и се преобърна в близкия парк.

Oще по темата

Ден по-късно местните хора поискаха в града да бъде изграден обходен път, по който да се движат тежкотоварните автомобили.

"Това е поредният трагичен инцидент в града ни. Чрез този протест казваме "Стига жертви". Исканията ни са за обходни маршрути около града и строг контрол за ТИР-овете. Преди година 12 коли бяха смазани и една жена изгоря вътре в колата, без да могат да я извадят", каза Лада Димитрова.

Пътят, по който се движат камионите, е изключително натоварен. За да не се образуват задръствания по време на протеста, движението ще бъде отклонявано по обходен маршрут.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 2 години

20 поредни години сме първи по смъртност на пътя, заради липсата на контрол. КАТ трябва да се закрие, там или ще ти загубят времето, или ще се скрият някъде се тринога на знак 50 по трилентов път, или ще ти напишат акт за светлини в 2 часа на обед юли месец. Само смучат от бюджета, а резултати няма.

13

Мярката е :

преди 2 години

ПЪЛНО ЗАТВАРЯНЕ НА ПЪТЯ---САМО ТАКА ЩЕ УСПЕЕТЕ...!

12

Анонимен

преди 2 години

Преди дни пътувах от Бургас до София. До Пловдив пътуването беше нормално, с наближаване на Пловдив започна върволица от ТИР-ове, цистерни и товарни камиони, които се движеха с 80-100 км./час, и се задминаваха все едно пътя е само за тях. Като се добави и летящите със скорост 140-150 км./час пътуването се превръща в ад.

fallback