Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Тежка катастрофа край Варна завърши със смъртта на трима души. Шофьор, употребил наркотици, уби трима снощи в района на резиденция Евксиноград.

Сигнал за инцидента е подаден снощи, около 22.20 часа, предаде Bulgaria ON AIR. По първоначална информация лек автомобил се опитал да направи забранен обратен завой, навлизайки в насрещното платно, и е бил ударен от движещата се в посока Варна кола.

При удара са загинали двама френски граждани - жена на 50 години и 67-годишен мъж, както и англичанин на 59-годишна възраст. 46-годишният шофьор на колата, движеща се към Варна, е местен жител. Той е без сериозни наранявания.

При направения му на място наркотест е установено, че е употребил метамфетамин и амфетамин Задържан е за 24 часа.

"Това са чужди граждани, които са постоянно пребиваващи в България. Вследствие на пътно-транспортното произшествие са извършени проби на водача на виновния автомобил. Изпробван е за алкохол и наркотични вещества и е установено, че е на амфетамини и метаамфетамини и е задържан в Пето Районно управление. Автомобилите са се озовали в тревните площи между двете платна. Не мога да ви кажа скоростта, това ще е в следствие по досъдебното производство ще се установят подробности по случая", заяви пред БНТ началникът на "Охранителна полиция" - Варна Илиян Илиев.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

84

Анонимен

преди 2 години

До ТексакоИ ти ли караш надрусан?

83

Анонимен

преди 2 години

Тежка катастрофа ще се накаже тежко - с 6 месеца условна присъда

82

Анонимен

преди 2 години

Май тая френска тетка не познава знаците как е взела книжка не се знае у францистан или по-точно северен Алжир знаците са едни и същи

fallback