Снимка: БГНЕС
fallback

В началото на почивните дни се наблюдава и интензивен трафик на границата ни с Гърция  Засилен трафик има на "Кулата"  още в ранните часове на деня. Към момента има образувана опашка от коли. Очаква се преминаването през границата да им отнеме около час, предава Нова тв.

Хората са подредени в една опашка, която изглежда върви бързо. Около час се чака за да се мине границата. Тези, които не са ваксинирани, трябва да имат  отрицателни тестове, а другите да носят сертификата си за имунизация. На границата се правят и избирателно тестове.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Анонимен

преди 2 години

Който иска няколко дена одих като нормален човек отива в Гърция иначе на село с сланината като типичен бай га.ю

19

Анонимен

преди 2 години

Новият щам Мю не ги плаши. Антиваксърите са безсмъртни. Като го пренесат след това навръщане ще питате Кацаров защо не затвори границата при наличието на такава сериозна заплаха. Или трябва депутатите да се мандахерцаm за 4 дни до Гърция?

18

1-н

преди 2 години

НормалноВ Гърция се почива, в родината се оцелява, всеки гледа на туриста като брашнян чувал който му е длъжен да му пълни гушата...еее няма как да стане... Добре че Гърция е близо да има едно спокойно И Нормално място за почивка.

fallback