Снимка: Helpbook
fallback

Общ преглед
Отново редовен наш потребител се обърна към нас чрез платформата на Helpbook.info относно нарушаване на обществения ред.

Ето какво пише в писмото: "Отново съм принуден да Ви пиша за разположена каравана пред блок 463 в квартал "Младост" 4, между първи и втори вход, като Ви моля този път да се отзовете в най-кратък срок на сигнала. За мен къмпингуването извън обозначените за това места е забранено. Също така при този дефицит на паркоместа, въпросният човек е заел 3 такива. Моля да проверите случая и да вземете необходимите мерки“.

На изпратените снимки се вижда масивна каравана, паркирана пред жилищен вход и разположени самоделни маси и столове на тротоара, разпръснати боклуци и унищожена тревна площ.

Изпратиха ни и сигнал с красноречиви снимки от Габрово, придружени от подробно описание на проблемите в града: „Искам да попитам кой е отговорен за изкопаните дупки, които стоят насипани с чакъл от 2 месеца, а на много места вече са без чакъл, а са направо дълбоки дупки? Очевидна е настилката на спирка ВИК, където превозните средства трябва да навлязат в насрещното движение, защото за никой уважаващ себе си и автомобила шофьор меко казано не е приятно да минава през този посипан трап.

За жалост обаче тези дупки не могат да бъдат избегнати по задната част на бул. "Трети март", където тесният път е осеян с изрязани квадрати асфалт вече без чакъл, по който на ден минаваме десетки коли, играят страшно много деца и т.н. Също да попитам в този район подходящото място на контейнерите за отпадъци на тротоарите ли е? Как ще мине майка с детска количка, някой замисля ли се“?

В случай, че забележите около мястото, където живеете или преминавате нередности от всякакъв характер, можете да подадете сигнал в платформата на Helpbook.info. Ще е от полза да направите снимки и да отбележете точното местоположение или района на нарушението.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 2 години

Живея в този квартал, близко до въпросния блок. За всички с хипотетичното мислене той е тук за малко, ще ви кажа не е за малко седи по 6 месеца минимум. Колкото до останалите с това ли е най-важния проблем , ами не е, но е проблем, вие също може да дадете гласност на важни за вас теми, всички имате по минимум 500 приятеля във FB, може да организирате и събития, ако искате. С тези коментари не сте по-малко "мрънкачи", подавани са сигнали и до общината без резултат.

18

Анонимен

преди 2 години

Освен това, тая каравана няма как да заема 3 места - вижте снимка 2, малко по-дълга е от мерцедеса, а е широка колкото него. Или ощипания визира и колите на собственика, което е нормално - едно семейство има вече по 2 коли. Та така ли смята местата стария комунистически доносник?

17

Анонимен

преди 2 години

"Отново съм принуден да Ви пиша за разположена каравана пред блок 463 в квартал "Младост" 4"_ Туй ще да е караваната на някой комшия, дето му имат зъб за нещо. Щом е отново, значи не седи там постоянно. Човека се е прибрал, ще я изчисти и ще я закара другаде. Отделно - масово пред блоковете поставят самоделни маси, столове и детски уреди - Защото общините не поддържат тези пространства. И още нещо - ако караваната е там за дълго време - значи е можел да викне кат или полицията и да го разкарат.

fallback