Снимка: БГНЕС
fallback
Новата наредба на Министерството на здравеопазването гласи, че няма да се изисква носенето на предпазни маски в двора на училището и в часовете по физическо възпитание в отворени помещения. 
 
Започна да се говори и децата в предучилищните групи в детските градини да носят маски. 
 
Миглена Касабова, главен учител в бургаска детска градина "Вълшебство", смята, че ще бъде трудномалките деца да издържат дълго време с маски.
Oще по темата
 
"Престоят на децата в детската градина е между 8 и 9 часа, понякога и 10 в зависимост от работното време на родителите. Прекарваме обаче по 4-5 часа навън на двора", каза Касабова. 
 
"Ако бъде приета наредбата, ще направим всичко възможно този процес да бъде възможно най-безболезев", допълни още Касабова. 
 
Някои родители казват, че не е невъзможно децата да са с маски, но ще е трудно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Хората

преди 2 години

най-накрая ще разберат ли, че искат да ги умъртвят по един или друг начин....... Всички продажници и техните поддръжници, да се махат от България...Никой не е задължен да им играе ИГРАТА....Те са най-обикновени кукли на конци и слуги..

33

До Честен

преди 2 години

Събирайте се ако искате на 7-ми, ако искате на 37-ми. Днес се събрахте 100 човека, от които 12 бяха оратори, а половината снимаха другата половина и им се смееха.

32

Анонимен

преди 2 години

Сложете и на бебетата маски. И от утре всяко улично куче да се разхожда с маска.Няма да ми ръси зарази я. :))

fallback