Снимка: БГНЕС
fallback

Склад за взривни материали се запали в завод „Арсенал” в Казанлък. В момента на възпламеняването е имало двама души, предаде БГНЕС.

За единия има информация, че е напуснал помещението, за втория човек все още няма информация. Инцидентът стана малко след 13.45 ч. днес.

Очаквайте подробности!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Имало двама души

преди 2 години

Само не разбрахме кой от тях е пушил или забравил да изключи или направи нещо.А може и електроинсталацията и средствата за безопасност да са отчетени като наред при формална проверка на книга.Досега винаги "човешкият фактор"играе главна роля при авариите-или липсващи или неспазени технологии,указания,материални средства,безопасност на труда.После ще обвиним "божията ръка"с мълния.

17

Анонимен

преди 2 години

Едно време имаше контрол, имаше и качество. Който не знае да му кажа че като чуеха 10 и означаваше високо качество. Румъния и Унгария, Сърбия също правеха АК и боеприпаси но никой не ги искаше заради ниското качество. Сега у нас 10 вече е нищо, пожари и експлозии всяка година. Държавата просто не знае как се прави бизнес, и точно за това ще го вземе друга държава която ще прави млрд $ а ние ще седим и ще блеем. ***!

16

Евала

преди 2 години

Глей как се радват небългарските ***! Затова, че руснаците организират поредния саботаж. Миризливи рубладжии.

fallback