Снимка: АПИ
fallback

От 8:00 до 16:30 ч. за провеждане на бънджи скокове ще бъде затворена аварийната лента на виадукт „Бебреш“, при 38-ми км на АМ „Хемус“ в посока София, съобщиха от Агенция "Пътна инфраструктура".

Необходимо е шофьорите да карат с повишено внимание от 40-ти до 38-ми км на магистралата.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ – www.api.bg, както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.




 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 2 години

Да скачат от покрива на някой по висок блок и по възможност без бънджи. Така няма да пречат на хората тръгнали да пътуват, а и ще се редуцират малко търсачките на силни усещания

14

Силно Притеснен

преди 2 години

И аз къде ще си карам БМВ-то !? Ще трябва да се бутам с простолюдието в лентите за движение. Ще отидат два чифта ламби от пресвяткане

13

Вуйчо Ваньо

преди 2 години

Там спрях преди години, твърдо решен да преодолея страха си от височини (акрофобия)...Еми стоях там 20мин, и дойде моя ред да ме вържат, ама признавам си - отказах се. Много е високо братче. Всъщност е най-високият мост на балканите. Как са го изчислявали без софтуер за земетръс 80те години не знам, а за работниците просто нямам думи - Поклон.Гениално строително постижение за малка България.

fallback