Снимка: БГНЕС
fallback
Млада жена преби мъжа си по време на семеен скандал. За инцидента съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана, цитирани от в. Монитор. Пострадалият е приет в болница с тежки травми на главата и избит преден зъб. 
 
Скандалът се е разиграл в дома на двамата в село Долно Озирово. Около 18.25 часа в четвъртък съсден на семейството е подал сигнал за шумна караница в къщата на съседите му. На адреса е пристигнал полицейски екип от районното управление във Вършец. Униформените установили, че скандалът между 38-годишен мъж и осем години по-младата му съпруга е прераснал във физическо насилие. Жената взела камък и ударила няколко пъти мъжа си по главата, а той загубил съзнание.
 
На мястото е пристигнала линейка и транспортирала мъжа в монтанската болница. 
 
Униформените извършили оглед на местопроизшествието и разпитали очевидци. По случая има образувано досъдебно производство.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

35

Анонимен

преди 2 години

За да се остави така да го потрошат, или е бил някоя хилка, а тя кака яка/често срещана комбинация/, или е бил порядъчно накълван. Моя ще го бия, ама някой друг път. Пък и нямам какво да му връщам.При нас баталните сцени отпадат.

34

40

преди 2 години

До: 41 Абе, частни, частни, колко да са частни? Като гледам - масово явление. Времето когато мъжът е ходил на лов за мамути, а жената е шетала и метяла пещерата са отминали преди десетки хиляди години! На това се вика атавизъм! Аз не отричам кавалерството.Жената е по-красивия пол и във всяко отношение много традиции са хубави и ще се запазят.Но клишето че жената е много слаба и мъжът трябва да е защитава си е клише.Корсетът е отречен още през 20-ти век.

33

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен; ти написа: Хубав български глагол "преби". Преби е метематическа граматика за събиране не две действия протичащи заедно колкото по-късоременното от тях трае. В случая жената хемеПрепикавала докато е била онзи биопродукт, от където Пре + Би = Преби, Подобни глаголотии са Осеби ( в действието има голямануждоизхождане), Сопби, = секенене връз биопродукта дорде го бият, Храби е по политическо дахрачиш по противника дорде го биеш и тн и тн. От Контролния Орган.

fallback