Снимка: БГНЕС
fallback
Един семеен автомобил е напът да се превърне в най-сниманата от камерите на тол агенцията. Собствениците на автомобила купили винетка с несъществуващ номер. Семейството казва, че още не може да разбере как е възможно да натрупат огромно количество глоби заради една сгрешена цифра.
 
"Спират жена ми през октомври. Оказва се, че е без винетка. Пропуснали сме да я подновим. Тя плаща глобата, а аз веднага купувам винетка. В бързината обаче съм объркал номера", разказва пред Нова тв Иван Иванов.
 
"Най-неочаквано на 10 май тази година ме спира полиция и ми казват, че карам без винетка. Казвам, че това не е така. Отворихме системата и се оказа, че е сгрешена", каза още той.
 
"Да, сбъркал съм, плащам си глобата, но не може една година не са разбрали, че карам без винетка", добави той.
 
Иван Иванов е натрупал вече около 20 глоби, но е категоричен, че няма да ги плати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

47

Анонимен

преди 2 години

Ще си плати и още как! Кой му е виновен, че е разсеян и не е видял за кой рег. номер е издадена винетката. Ще Ви дам един пример: купувам си автомобил от Германия и се прибирам на ход от там. На влизане в БГ си купувам веднага винетка с немските транзитни номера. Същият ден регистрирам автомобила в КАТ и ме снима ТОЛ камера вече с българските номера и излиза, че съм без винетка!? Е кой ми е виновен? Платих си като поп компенсаторна такса 70лв., купих си винетка на българските номера и така..

46

Ss

преди 2 години

И аз така :) вземам една винетка на двете коли които са поредни номера и като ме спрат голаджияте започва едно каране и псуване от моя страна и риване по бтвто :)

45

Анонимен

преди 2 години

Честито Старчета. Нали затова скачахте и вирихте двата пръста за да заробите и децата си. ЩОТО ПО БАЙ ТОШОВО ВРЕМЕ НЕ ВИ ХАРЕСВАШЕ 70 СТ БЕНЗИН. 32 СТ ХЛЯБ. 12 ЛВ ПАРНО 3 ЛВ СТУДЕНА ВОДА ТОК ЗА 1.5 СТ ЗА КВ.Ч. Карахте си автомобила само с преглед и платен пътен данък. Немаше ВМИНЕТКИ нема толове. Пълниш резервоара и газ.ДОБРЕ ГИ УРЕДИХТЕ МЛАДИТЕ. Трябва да ви благодарят за това че ги направихте роби в собствената им държава. Бях 15 годишен 89 г. и се чудех защо скачате и вирите двата пръста.

fallback