Снимка: БГНЕС
fallback

Тридесет и трима военнослужещи от 3-и механизиран батальон на 61-а Стрямска механизирана бригада - Карлово се включиха днес в гасенето на големия горски пожар, възникнал в района на с. Михилци, община Хисаря, съобщиха от пресцентъра на министерството на отбраната. Ръководител на формированието е старши лейтенант Станимир Караджов.

Военнослужещите ще помагат на пожарникарите за овладяването на огнената стихия. Действията им се координират от командира на батальона подполковник Пейчо Генов.

Военнослужещите участват в действията в помощ на жителите на с. Михилци по молба на Главна дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ и по заповед на заместник-командира на Сухопътните войски бригаден генерал Валери Цолов.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

5

Totenkopf

преди 2 години

Това не са войници и офицери, а просто едни търтеи и хрантутници, чакащи да лочат от държавната копанкя, служители на чужди интереси, главорези и престъпници, Еничари, които един ден ще бъдат осъдени за престъпленията си които извършиха в чужди държави, как са резали глави, изнасилвали, палили къщи, тероризирайки местното население и крали златото им в Ирак и Афганистан

4

SS

преди 2 години

Поне нещо полезно да свършат ! Предполагам ,че това са войници и сержанти.Нямя да излезе някой охранен дебелогъз генерал я .

3

Анонимен

преди 2 години

Само 33? Другите на плаж ли са? Я цялата армия да излиза да гаси пожари! Други задължения в момента нямат.

fallback