13-годишно момче изпадна в кома, след като беше пребито от мъж на детска площадка в Пазарджик. Инцидентът е станал вчера, докато няколко деца си играели.
 
Без да има ясна причина, 30-годишен мъж се е нахвърлил на детето и го е пребил. Момчето губи съзнание, откарано е в болница. 
 
Детето вече е излязло от комата, но продължава има опасност за живота му, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Нападателят също е настанен в болницата, защото след проявената агресия прави опит да се самоубие.
 
Пред болницата тази нощ се събраха роднини на пострадалото момче. На място беше изпратена и много полиция. 
 
Пред Спешна помощ чакаше и бащата на пребития Красимир. "Хвана го за врата и започна да го души. С юмруци само по главата. Без нищо да е искал, само ей така", разказа той.

Коментари Напиши коментар

49

Краси

преди 2 месеца

Бразилец ли е -винаги има защо !

48

MadSlav

преди 2 месеца

Като, гледам колко муджахидини има значи, нещо са причинили и пак се опитват да са жертва...дайте малко публичност...честно, малко ми идва тъпо някой да отиде ч на площадка и да пребие дете, ей така щото си няма работа ?!!....

47

ПроСоТо

преди 2 месеца

хм!..Не знам какво всъщност е станало...Мога само да споделя,че веднъж пътувайки за Пловдив обърках пътя и попаднах в "ТЕХНАТА махала"...Не можете да си представите...Спътничката ми се разплака и едва не ме обвини че искам да я ликвидирам..Грозни,отвратителни..те не са и "сгради",некакви съборетини с два метра височина,мръсотия "до шия",пред сека "порта" кисне или некой предъртял ром,или некоя от "жените" му и така СВИРЕПО ни изгледаха,че дори и аз се изплаших!...Това племе се опитва да се "лега