Снимка: БГНЕС
fallback
Турсти сигнализират за претъпкани плажове по Южното Черноморие тази година. Журналистът Лияна Панделиева, която е на почивка в Поморие, публикува снимка от препълнената плажна ивица в социалните мрежи.
 
"Дойдох в 07.00 ч. иначе трудно ще си намеря място", споделя пред Нова тв един от плажуващите там.
Oще по темата
 
"Сезонът е доста по-успешен спрямо предходния. Организираните почивки са по-малко от индивидуалния туризъм. Българите почиват между 5 и 14 дни", заяви в ефира на „Здравей, България" Христина Славова от Регионалната туристическа камара-Бургас.
 
Много туристи има и в "Слънчев бряг".
 
"Има хора, но за съжаление нямат пари. Само се разхождат, питат, разглеждат и продължават", каза Николай, продавач на дюнери.
 
"Има поляци, чехи, но не искат да харчат много пари", каза Георги, продавач на храна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

51

Ivo

преди 2 години

От 20 години почивам в Гърция и Турция но от 3 спрях защото се напълни с българие и румънци и стана по-зле от нашето черноморие! От към пари дали тука 2хилки дали там хиляда в евро парите са все същите !

50

Емо

преди 2 години

Бях на нашето море 5 дни - не е толкова зле, но има много дразнещи неща и най-дразнещото са опитите да те прекарат. В понеделник отивам в Гърция за седем дни семейно и там не е Лазурния бряг, но поне никой не се опитва да те прекара. Как да ви го обясня по-разбираемо - Искам да получа онова, за което плащам! Не е проблема в цената, а в това, което получаваш срещу нея! Нека дюнера да е 10 лв. но да е с пресни продукти, изпипан и сервиран както трябва!

49

HH

преди 2 години

Хората търсят нещо свястно да хапнат, а дюнерджията: "Нямат пари само гледат".

fallback