Снимка: Dnes.bg, архив
fallback

Неделчо Неделчев, кмет на шуменското село Мадара, вече не е част от "Има такъв народ". В пост в социалната мрежа той заявява, че неговите очаквания са били излъгани и е решил да напусне единствената партия, в която е участвал.

"Въпреки това не съжалявам, че ИТН спечели парламентарните избори - Бойко Борисов е детрониран за първи път от 12 години. Пожелавам успех на "Има такъв народ" и помнете обещанията си! Вече нарушихте едно от тях, но поне изпълнете другите!", казва още Неделчо Неделчев цитиран от БНР-Шумен.

Кметът на Мадара беше шести в депутатската листа на "Има такъв народ" и единствен от всички кандидати направи преференциална кампания в последните дни преди вота. По думите му ръководството на партията е дало да се разбере, че на кандидатите не е разрешено да работят за преференции. По този начин от ИТН са се опитали да заобиколят Изборния кодекс, в който изрично е посочена възможност за преференциален вот.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

110

Анонимен

преди 2 години

НИЕ ОТ БКП СМЕ НА ВСЕКИ КИЛОМЕТЪР!УДРИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИИ!

109

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 97...ГЕРБаджийскире *** яко са налазили.....Не знам за гербаджийските *** но знам за един народ с вечната краставица изодзаде!

108

Иван Бровкин

преди 2 години

Ми омръзнала му е чалгата на човека.Иначе е ясно, че обещавАньето не е като давАньето.Та и Славчу ще се оккакка, ама това ще го гледаме после.Сега гледаме как наглее, за да го разкарат и да не прави правителство. Така ще избяга от отговорност, без да се усети това от избирателите Му (които са със специфично IQ!Честито на печелившите!! :)))))))))))))))))))))))))))))))))))

fallback