Снимка: МРРБ
fallback

На 16 юли, петък, ще бъде пуснато движението в платното за Бургас в ремонтираните над 23 км от автомагистрала "Тракия" в участъка между пътните възли "Чирпан – изток" и "Стара Загора", съобщават от АПИ.

В края на следващата седмица се предвижда да бъде възстановен и трафикът в платното за София. Дотогава пътуващите от Бургас към столицата ще се отклоняват при пътен възел „Стара Загора“ на АМ „Тракия“ по път I-5 до пътен възел "Стара Загора – Кольо Ганчев" и от там по път II-66 ще продължават до пътен възел "Чирпан - Изток", за да се качат отново на АМ „Тракия“.

Oще по темата
Алтернативен маршрут на участъка в ремонт на магистрала "Тракия" е Подбалканският път I-6 София – Бургас.

Участъкът в платното за Бургас, по който се пуска движението в петък, е с възстановена носимоспособност на пътното тяло, подобрено отводняване, нова асфалтова настилка, ограничителни системи /мантинели/, маркировка и знаци.

По метода студено рециклиране е възстановена носимоспособността на пътното тяло. Строителните работи включват още машинно подравняване на банкетите,  ремонтно-възстановителни дейности на  9 съоръжения в отсечката между пътните възли „Чирпан - Изток“ и „Стара Загора“, бетонови работи, полагане на подосновен пласт, на геомрежа, на неплътен асфалтобетон и износващ пласт от сплитмастик.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

34

Анонимен

преди 2 години

До Хайде имат париЗначи който ходи на почивка, заслужава да умре!Товага пожелавам и на теб, тая дългата почивка!

33

Анонимен

преди 2 години

Да познаем ли дали има Акт 16 /разрешение за ползване/, като "новия" булевард Левски във Варна и много други колкото и странно да ви звучи - а не е като да не са ставали катастрофи. Интересно ми е кой носи отговорност при събитие. Направете проверка и на сфетофарите - колкото и странно да звучи, не се шегувам.

32

Дано

преди 2 години

Да открием сезона на смърта по магистралите и България да се прочисти и освободи от много лоши хора, които ще катастрофират и ще умрат.

fallback