Снимка: Кадър, БНТ
fallback

Жители на пернишкия квартал "Стара Тева" от 30 години нямат нормално изградена инфраструктура. Единствената улица в квартала е в изключително лошо състояние. Липсва асфалт, няма канализация, а близкият канал наводнява улицата. Хората там подават и множество сигнали, но без резултат.

Пред БНТ те коментираха, че отговорът е един и същ - общината няма пари.

Улицата няма административен адрес, за което те са пуснали молба, за да се спази тази процедура.

Адриан Скримов от Община Перник заяви, че са подавали сигнали до ВиК заради теч по единствената улица. Политиката на общината е такава, че полагат асфалт, когато се подмени водопровод и канализация. Това ще бъде направено при първа възможност, ангажира се Скримов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

Анонимен

преди 2 години

Ама нали асфалта не се ядеше,айде викайте сега БСП-ту да ви асфалтира.

2

Анонимен

преди 2 години

Късно е либе за китка. Тия новите, дето са всъщност дъртите комунисти, те не строят. Те спират проекти. Ама и вие сте едни винкели, сетили се кога да протестират. Приключиха поправките и строежите. Каквото е построено, това е! За следващите 20 г. толкоз!

1

Анонимен

преди 2 години

Изпуснахте влака, селски - трябваше при Боко да вдигате врява. Май още не вдявате, че коМУНЬОизмът си дойде, някой да е "протестирал" при тошовизЪма? Сега Чашков може и да не ви набие, но пък хич не му пука, както и на мун...чо - нищо де, вие си протестирайте на воля, не им пречите и пак ще си ги изберете - да ви е честито!

fallback