Снимка: Pixabay
fallback

27-годишен мъж се е удавил в морето край Бургас. Трагедията се е разиграла вчера малко преди 17.30 часа близо до популярен бар на плажа, съобщиха от Областната дирекция на полицията.

Младият мъж е реанимиран близо 40 минути. В 18.10 часа медиците констатирали смъртта му.

По информация на МВР той влязъл в морето заедно с майка си. При излизането си, вървейки по брега, паднал по очи във водата. Наложило се да бъде изваден с помощта на двама спасители.

Oще по темата
Починалият е от харманлийското село Бисер. Тялото му е откарано за аутопсия в УМБАЛ – Бургас. Работата по случая продължава.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

До Емо

преди 2 години

Пич от километри миришеш на селски пръч мрънкач. На крива ракета космоса и пречи е твойта работа. Редовно карам джет из залива и да ти кажа не виждам как на голтак като теб мога да преча, като джет се кара от 150м на вътре , цените ти били скъпи? В сравнение със селски хоремак и по скъпо да, но ако го сравняваш със столични заведения среден клас ,си е направо без пари.

9

Феникс

преди 2 години

Така се влиза в " Клуб 27"

8

Емо

преди 2 години

Вчера се прибрах от Бургас, плажът е горе-долу, водата студена. Носи се мощна миризма на прегоряло олио и от бръмченето на разни *** с джетове не можеш да се отпуснеш. От заведенията покрай плажа нищо не е за купуване- цените са двойни спрямо нормалните заведения в града. Морската градина е направена много добре, но като цяло градът прави впечатление на западнал. Проблем е да си спреш такси на главните булеварди, защото са заградили бус лентите. Иначе градския транспорт е редовен.

fallback