Снимка: МРРБ
fallback

Осигурени са 10 млн. лв. за първоначално плащане към "Автомагистрали - Черно море" през бюджета на Агенция "Пътна инфраструктура". Това съобщиха от МРРБ.

Oще по темата
Сумата ще бъде платена за извършени от фирмата дейности при ремонта на магистрала "Тракия" в участъка между Чирпан и Стара Загора.

АПИ ще плати средствата на държавното дружество "Автомагистрали" ЕАД, което има сключен договор с компанията за изпълнение на строителните дейности.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

Тео

преди 2 години

Кучетата си лаят, кервана си върви! Какво да очакваш от пътища на една трета цена от немските, от които 80% от парите са за батко и братко? И после нямало да има варовик в асфалта и да се трепем като мухи! Естествено, след строго, но справвдливо разследване е виновна чистачката, а умрелите са си умрели, наялите са се наяли! Докато това мислене не се изкорени, няма да има просперитет. Докато кърлежите не бъдат унищожени, добро няма да видим. Има продължаващи схеми още от преди гербаво време!

21

Анонимен

преди 2 години

Спокойно, идват ИТН и спират скъпите ремонти. Никакви ремонти повече, карайте докато има път. Послена кой му пука за после.

20

БСП и Радев

преди 2 години

Няма да строим, защото асфалт не се яде.Хляб иска народът. Хляб , бира, кебапчета. Край.

fallback