Снимка: Pixabay
fallback
Гонка с полицейски автомобил се разигра тази нощ в района на Пазарджик. Автопатрул се опитал да спре за проверка със стоп палка шофьор на лек автомобил, подадени били дори светлинна и звукова сигнализация. Мъжът вместо да спре, обаче натиснал газта.
 
Последвала гонка. Включили се и дежурните екипи при РУ-Пазарджик. Шофьорът профучал през града и продължил към близкото село Звъничево.
 
След 10 км преследване той бил спрян на една от улиците. Оказало се, че зад волана е 28-годишен мъж от същото село. Станало ясно и защо се е опитал да избегне полицейската проверка - пробата му с дрегер е отчела 2.09 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. 
 
Беглецът е задържан в ареста на РУ-Пазарджик за срок от 24 часа. Срещу него са образувани две бързи производства.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 2 години

Не защитавам пияни хора,които шофират и има закони за това,по странното е как 20,30 полицейски *** бият един пиян и това ли е закона?Ако е някой връзкар няма проблем и един шамар няма да изяде.Законите на първо място се нарушават от полицията,мърльовци събрани на куп бият един пиян мъж.Голями биячи,голямо чудо но не са попаднали на точният човек да им *** майката един по един.Подчертавам,закона трябва да се спазва както за едните така и за другите и тази държава няма да се оправи никога

14

Анонимен

преди 2 години

Дано смачкат бяколко ченгета дооплнии мръуъъъъъъъснииии

13

Анонимен

преди 2 години

До 13Ем то става, ама се мулчи ...

fallback