Снимка: БГНЕС
fallback
43-годишен мъж е хванат да шофира с 3,88 промила алкохол в кръвта в Бургас. Автомобилът е бил спрян за проверка в комплекс "Славейков". Това съобщиха от Областната дирекция на МВР в морския град, предаде Нова тв.
 
Мъжът е бил във видимо нетрезво състояние и отказал да даде кръв за химичен анализ. Задържан е за срок до 24 часа. Срещу него е образувано бързо производство.
 
От полицията съобщиха и за задържан около 01.55 ч. в Айтос 32-годишен мъж. Той е управлявал лек автомобил след употреба на алкохол с концентрация 1,96 промила. Задържан е за срок от 24 часа.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

Читател

преди 2 години

Вчера докато пътувах,чух от радиото в колата,че са засечени 275 водачи на мпс,с голямо количество алкохол в кръвта.Над 78-други престъпници,са с голямо количество дрога в кръвта.Шиб.на нация сме!Вижте колко бок..ци пътуват по пътищата ни,като подвижни "калачници".Това са потенциални убийци,които трябва да бъдат в затвора,защото един акт съставен от кат,няма да запуши гърлото на *** когато иска да смуче алкохол или да гълта дрога от най различните качества и количества.Ши

9

Към съд. с-ма вБГ

преди 2 години

Я пуснете човека. Пил, препил....Няма да прави повече така.Едно мъмрене и...до тук.Ще се оправи ...

8

Анонимен

преди 2 години

Тези са аматьори, в Горна Оряховица хванаха с 4,70.

fallback