Снимка: БГНЕС
fallback
Проливните дъждове са разрушили пътят към популярната туристическа дестинация "Чудните мостове", съобщи за Нова тв кметът на село Забърдо Валентин Черпоков. От снощи вечерта шосето е затворено.
 
Черпоков обясни, че реката, която се движи успоредно на платното, е излязла от коритото си и е компрометирала тесния участък.
 
Движението няма да бъде пуснато, докато шосето не бъде ремонтирано и обезопасено. Валентин Черпоков заяви, че за това са нужни средства, с които общината не разполага и се налага спешна помощ от държавата.
 
"Чудните мостове" е популярен скален феномен в Родопите, привличащ хиляди туристи. До него се стига по единствен път от разклона за село Забърдо по главното шосе между Асеновград и Смолян.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

9

Анонимен

преди 2 години

12 години без подръжка на пътя и без почистване на речното корито, то това водят. Парите за това са в чекмеджетата на мутрите

8

Анонимен

преди 2 години

Всичко пропада в държавата на Радефф. Факт.

7

Анонимен

преди 2 години

Природата си знае работата- повдига ми се от толкова фейс-туризъм- познавам хора , които се вдигнаха събота сутринта , обиколиха с колата колкото да се щракнат за фейсбук и неделя си лежаха пред телевизора с кенче бира .

fallback