Снимка: БГНЕС
fallback

Около 14.15 часа днес маскиран мъж е влязъл в банков клон в Дупница и е заплашил с оръжие двете служителки на смяна в офиса. При грабежа успява да изземе незначителна сума оборотни пари.

До разбиване на касата не се стига. Малко след като мъжът напуска клона на банката в опит да избяга, той е задържан от органите на реда.

При инцидента няма пострадали служители или клиенти. По време на него клонът е бил празен – в него са били само двете служителки на смяна

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

36

Ss81

преди 2 години

Стига дрънкане на глупости не се знае какво му е станало на момчето по принцип ми е бивш съученик и беше много кротък и свестен явно е имал проблеми защото обир не е шега работа но не е и решението на проблеми

35

...

преди 2 години

От сто бона стана незначителна сума (то за някои може и да е де). А служителката на 112 е смешка. По процедура си има паник бутон. Относно охраната- при въоръжен грабеж се подчиняваш на извършителя. Животът и зравето на хората (служители и посетители) са по- важни. Пък и парите са застраховани. По- малко филми гледайте.

34

Тошо

преди 2 години

С оръжие.....щом е , не е добре, ако беше с голи ръце, може и...... условно, но така ....сега кой ще храни семейството му ?!Той мислил ли е или е действал импулсивно... и за какво му са ...чужди пари?!

fallback