Снимка: БГНЕС
Мъж от Сливен сигнализира за незаконен граждански арест. Той е бил заключен в магазин, заради това, че не е носил предпазна маска. Служителите на магазина казват, че заради страх от глоби и липса на охрана като в големите вериги, се налага постоянно да влизат в обяснителен режим с клиентите си. 
 
До ситуацията се стига, след като Николай и неговото семейство влизат в магазин, а той не носи маска. 
 
"Цялата случка е, че бяхме с малкия и жена ми по центъра, направихме си разходката, жена ми се сети, че трябва да вземе нещо от магазина. Минахме от там. Малкият влезе с нея, аз влязох вътре да го издърпам да стане по-бързо просто, за да не бяга в магазина, при което една от служителките вътре ми се развика "Сложете си маската", разказа пред Нова тв Николай Георгиев.
 
"Колежката му е направила забележка, съответно той я игнорира и продължава да влиза в магазина. Тя звъни на звънеца. Отивам аз, виждам го, и му казвам: "Може да влезете или само ако сте с маска, или да излезете". Видях че няма да се случат нещата, а не мога да си позволя да оставя хора да влизат без маски. Трябва да взема някакво отношение и затова се наложи да извикам полиция. Той дори беше съгласен и каза: "Извикай ги да видя дали полицаите знаят законите". И аз ги извиках", посочва управителката на магазина.
 
Служителите в магазина споделят, че заради изискването клиентите да са с маски работата им се удвоява.

Коментари Напиши коментар

97

Анонимен

преди 3 месеца

До анонимен 24 знаеш ли защо кашляш оФco след като си носила маска по цял де?Заради моргелоните в маските на затова!Земи си един микроскоп *** simple sheep да видиш какви красоти има вътре!

96

Анонимен

преди 3 месеца

Тези клиенти в Сливен май са от едни определени избиратели на ГЕРБ от маалите.

95

Анонимен

преди 3 месеца

Явно голяма част от българите са мазохисти. Те искат да бъдат мачкани и унижавани. Затова гласуват за Бойко Борисов и им харесва да ги карат да носят маски.