Снимка: БГНЕС
fallback

Тежка катастрофа затруднява движението по магистрала "Тракия". Инцидентът е станал на 182-ия км, като движението за Бургас се пренасочва през Чирпан, съобщават от Bulgaria ON AIR.

По първоначални данни катастрофата е станала малко след 17.30 часа. Ударили са се ТИР и лек автомобил. От МВР съобщават за един пострадал. Пътни полицаи регулират движението.

Образували са се обаче огромни задръствания.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Радослав

преди 2 години

До 12Не, но това е пример за тоталната липса на елементарна култура по нашите пътища, защото масата си мисли, че мигача (ако даже го ползват) автоматично ти дава предимство и можеш да сечеш пътя на всеки! Масата ползват страничните огледала за да се гримират и да си гледат за храна по зъбите, а не за да видят дали няма да предизвикат ПТП като изпълнят маневрата която дай боже са уповестили, защото масата си мислят и, че всеки има кристална топка и, че другия знае, че те ще завиват!

16

Радослав

преди 2 години

Липсата на закон които да забрани движението на камиони през почивните дни, или поне изнасянето им на отделни пътища които да са само за тях или ползването на БДЖ ( което също е в покъртително състояние) за безопасният им транспорт през държавата без да се налага да шофират! Всички тираджии знаят, че тази територия е анархия и, че законите не важат за тях. Не на последно място е и тоталната липса на елементарна култура на масата от български шофьори. Ние сме диваци именно защото няма контрол!

15

Радослав

преди 2 години

3. Тоталната липса на места за отдих с базови санитарни съоръжения, тир паркинги и буферни паркинги край граничните пунктове. 4. Покъртителното състояние на второстепенен път Тракия, защото това не е магистрала, а двулентов скоростен път! Няма нито буферни паркинги, нито светлоотразителни мантинели, маркировката не съществува, кратери по пътя, вълни, бабуни и какво ли не още, само не и магистрала! 5. Тоталната липса на мозъчна дейност при реденето на опашки при граничните пунктове!

fallback