Снимка: БГНЕС
fallback

Главният прокурор на България Иван Гешев проведе работна среща с прокурорите и следователите от Апелативна, Окръжна и Районна прокуратура-Пловдив. Посещението е част от обиколката в петте апелативни района на страната.

Oще по темата

В хода на разговорите бе обсъдена организацията по противодействие на нарушенията на изборното законодателство в контекста на предстоящите избори за Народно събрание, предава "Дарик".

Акцент в работната среща бе поставен и върху изпълнение на приоритетите на прокуратурата по противодействие на конвенционалната престъпност.

С магистратите от Апелативен район-Пловдив Иван Гешев обсъди и отстояването на независимостта на прокуратурата в рамките на съдебната власт с оглед зачестилите атаки от политически ангажирани лица и представители на други власти.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

38

Анонимен

преди 2 години

Много ми е неприятен след всичко което надроби - по добре да не му се дава изява по медиите за да не дразни хората излишно , и без това всеки от нас има достатачно грижи в тая тотално сбьркана дьржава

37

1

преди 2 години

Единия,който работеше,през почивните дни,народа го отсвири,остана втория многоработников,с каскета,но скоро и на него,народа,ще му духне,под опашката.

36

Самотно му е,

преди 2 години

На каскета. Не го канят на важни срещи ни министри, ни посланици, протестиращи пак му искат оставката и тръгна да си прави седенки с трудовите колективи по местаДа му се оправи малко самочуствието

fallback