Снимка: БГНЕС
fallback
Разбиха и ограбиха църква в Монтана, съобщи Нова тв. Кражбата е извършена за няколко минути, а обирджиите са успяли да вземат парите от продадените свещи.
 
Извършителите разбили двете врати на църквата "Свети свети Кирил и Методий" и влезли в стаята, от която се продават свещите, все още не са установени. В стаята със свещите счупили дървен шкаф и откраднали 743 лева и избягали, преди да дойде охранителната фирма. Камери около църквата има, но не работели.
 
"Вратата е разпукана, явно с някаква щанга е напънато. Парите, които са откраднати, това са оборотни пари от продажбата на свещи. Грозна е вашата постъпка, посягате на последното нещо, на което се позовават хората, а това е Божият дом, това е Бог. Не бива, не бива и повече не го правете това нещо", обърна се отец Емил към извършителите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

Анонимен

преди 2 години

После политиците били крадци. Кой каквото може това краде, въпрос на възможности. Дали ще откраднеш стотинка или милион все си крадлив не...го...д.ник.

15

Веселинъ 7112136860

преди 2 години

"Днесбг" въвеждат нови доста непонятни граматически особености в създаването на изречения. Прочетете този абсурд : "Извършителите разбили двете врати на църквата "Свети свети Кирил и Методий" и влезли в стаята, от която се продават свещите, все още не са установени." Авторът на този граматически фекал трябва да бъде лишен от правото да пише,за да не контаминира средите на грамотните журналисти. Нямам думи.

14

Атеист

преди 2 години

Къде е вашият всесилен Бог, отче Емиле !?Къде е да накаже веднага вандалите ?Къде е вашият Бог, който допуска цялата тази днешна мизерия и *** в страната ни ?

fallback