Снимка:Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg
fallback

Бус е катастрофирал в района на пътен възел Българово в посока Бургас. Трима са загинали, трима са тежко пострадали, съобщава Bulgaria ON AIR.

Бусът се е обърнал по таван в канавката до пътя. По първоначална информация на МВР пътуващите са били работници, полагащи асфалт в Безмер, Ямболско, които се прибирали към Бургас. Загиналите са съответно на 32, 38 и 49 години, като последният е бил и водач на буса.

Тримата оцелели в тежката самостоятелна катастрофа са откарани в шокова зала, като един от тях е настанен в реанимация, а другите все още се преглеждат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Щирлиц

преди 2 години

В друг сайт четох че е пътна бригада и че катастрофата е станала към 18.30ч. сигурен съм на 99% че шофьорът е работил през деня и той самия е полагал асфалт като другите работници + това сложете още че сутринта ги е закарал до обекта да приемем,че работния му ден е започнал в 6.00ч сутринта шофьорът е бил на 49години и преумората си казала думата

10

Анонимен

преди 2 години

А, сега тези дето протестират срещу мантинелите на околовръсното на Пловдив? Мантинелите ли убиват, или дивотията. Нали, ако тръгнеш да бягаш в канавката те чака смърт!!!! В България с този матреал трябва да шофираме в улеи, оградени с противотанкови прегради. Полицая размазан от Лудия въобще не е имал време за реакция. Онзи ден, блеещия с тира мантинелата му пречела да не удари колите пред него! Друг пък гума спукал. Ами като карате с евтинджос за по 50-60лв.10-та употреба, пък и нови за толко?

9

радев отговаря

преди 2 години

До питам радевВчера уволниха ръководството на АПИ.Питай онези които строиха магистрали и управляваха държавата до сега. Еднолично.

fallback