Снимка: БГНЕС
Трима мъже, маскирани като барети, нахлули посред нощ в къща и вързали със свински опашки семейството. Сигнал за нападението е получен на спешния тел. 112 около 3.30 часа на 24 май в полицейското управление на Лом, съобщиха от областната дирекция на МВР в Монтана, пише в. Монитор.
 
За помощ се е обадил 32-годишен жител на село Буковец, който разказал, че половин час по-рано в дома му проникнали трима мъже. Той разказал, че са били облечени в тъмни дрехи тип, с качулки и маски на главите с прорези на очите и устата. Промъкнали се през отвор на прозорец в къщата му. На дрехите им имало отпред надпис "Полиция", а те се представили за служители от ГДБОП. 
 
Нападателите отправяли заплахи с оръжие, най-вероятно газов пистолет. Използвали "свински опашки" и вързали ръцете на мъжа, който подал сигнала, на 20-годишната му приятелка и на 60-годишния му баща, който бил в съседна стая. А 57-годишната му майка заставили да не става от леглото и я завили с одеяло през главата, за да не гледа. Маскираните поискали семейството да им даде парите си. Обитателите на дома не им дали и те претършували стаите. 
 
След като не намерили нищо, тримата си тръгнали, като взели 3 мобилни апарата, които счупили на двора пред къщата.
 
По случая има образувано досъдебно производство.

Коментари Напиши коментар

31

АМИ

преди 3 месеца

ДО 22 ТИ НЕ СИ ДОБРЕ БЕ !!! ИДИ СЕ ПРЕГЛЕДАЙ !!

30

ЕХАА

преди 3 месеца

РАШКОВ ОБУЧАВА НОВИТЕ НАЗНАЧЕНИ КОМ. ДРУГАРИ !!!

29

Анонимен

преди 3 месеца

Другари жypналисти , откога кавичките са забранени в заглавията , та трябва да съжаляваме горките прасета , дето са им отрязали опашките ?!Явно nepверзната ви мания за "оригиналност" ви гони навсякъде !